22 Ağustos 2012 Çarşamba

2 Yaş Partisi...

Aylar öncesinden başlamıştı Ilgın'ın doğum günü partisinin telaşı. Benim için büyük, çok büyük bir stresti. Kutlama bizde olacaktı ve neredeyse tüm hazırlığı ben yapacaktım ki yaptım! =) Kusursuz muydu? Bu soruyu davetlilere sormak lazım. =)

Ilgın'ın 1. yaş gününde sadece kurabiye süsleyebilmiştim. Bunun acısını 2. yaş gününde çıkardığımı söyleyebilirim! =) Kurabiyelere cupcake ve pasta da dahil oldu bu yıl. Bunların dışındaki yiyecekleri de unutmayalım! Bir de tabi süslemeler... (Yalnızca zeytinyağlı dolmalara elim değmedi, vakitsizlikten. Yoksa parmağımdan da ince sarabilirim tabi ki. Bilen bilir. =))

Büyük teyzemiz Yağmur'da Ilgın için çalıştı bu yıl. =) Çilek seven güzeller güzeli prensesimiz için bugüne özel oldukça sevimli bir tasarım hazırladı keçeden.

Hazırlıkla ilgili detayları ve parti anını bol bol fotoğrafladım:









Biriciğim çok mutluydu. Gelenleri kapıda alkışlarla karşıladı... Kavanozdaki minik kurabiyeleri, şekerlemeleri hüpletti. Doğum günü kutlaması bayramla aynı gün olunca harçlık toplamayı da ihmal etmedi. =)

Günün sonunda ikimiz de yorgun şekilde yatağa uzandık. Saçlarını okşadım, uyuttum. Kulağına O'nu çok sevdiğimi fısıldadım. Uyuduğunu sandığım minik bu fısıldama sonrası döndü ve dudağımdan öptü beni! =) Meğer uyumuyor da beni dinliyormuş. Sevgimin karşılığını da o içten öpücükle almış oldum...

Çok seviyor beni, biliyorum. Aynı benim sevdiğim gibi. Hep çoğalarak...

Ilgın & Derya

3 yorum:

  1. Harika olmuş ya nasılda benzemiş bıcırığa saç toplayışı bile aynı :) yalnız sizin aile bireylerine hayranım keçesever ve kurabiyesever olarak siz beni 1 ay yaz okuluna falan alın! öğreneceğim çok şey var ^.^ öpüyorum seni fıstığım sana teyze olmak da bir başka yakışıyor :*

    YanıtlaSil
  2. Sen hep böyle güzel yorumlar yazarak beni şımartmaya devam et. =) Ben de teyze olduğum için çok mutluyum sahiden. Hala olmazmış benden zaten, tam bir anne yarısı kimliği var. =) Gel, misafirim ol. Ev arkadaşım ol. Yeter ki gel de tanışalım. =)

    YanıtlaSil
  3. Bak İstanbulu tercih edersem ve atanırsam bu ev arkadaşı olayını ciddiye alırım ona göre :)

    YanıtlaSil